Wil jij proeven aan het Colours of our Heart traject?

Loop een week mee en ervaar wat het je kan opleveren

Wil jij ontdekken wat je kunt doen om je zelf te bevrijden van angsten, oude patronen en overtuigingen? Zodat je jezelf beter leert begrijpen maar ook het leven?

Ook jij kunt dit leren. En als bonus kun je dit ook nog overdragen aan mensen om je heen, in je familie, vriendenkring, in je klas of op je werk.

Dat is nogal wat he?

Daarom bied ik je deze mogelijkheid

Ervaar in een week wat de eerste module "Rood" inhoudt. Na deze week vervalt je toegang vanzelf.

In de module "Rood" draait het om jouw bestaansrecht. Wie ben jij en hoe neem jij je eigen ruimte in?

Voor wie?

✔ Voor jou als je je eigen waarde (meer) wilt voelen;
✔ Voor jou als je de leiding over jezelf weer terug wil hebben;
✔ Voor jou als je (meer) vanuit je hart wilt leven;
✔ Voor jou als je de hoofdrol wil spelen in je eigen leven;
✔ Voor jou als je op zoek bent naar authentieke verbinding met jezelf en anderen.

Wilga Zibel
Rood

Rood

bestaansrecht / je eigen ruimte

Oranje

Oranje

emoties / vertrouwen

Geel

Geel

daadkracht/ wilskracht / creatiekracht

Groen

Groen

onvoorwaardelijke Liefde

Blauw

Blauw

vanuit kracht je kwetsbaarheid tonen / communicatie

Indigo

Indigo

helder (zelf)beeld / de stem van je intuïtie

Wat ontvang je?

De inhoud van module Rood:

  • Videoles
  • Theoriedocumenten
  • Werkbladen met verdiepings- en verbindingsoefeningen om zelf te ervaren
  • Audio opnamen om de oefeningen dieper te ervaren

Indien er in de door jouw gekozen week een coach call is, mag je daar ook aan deelnemen.

Ja, ik wil proefdraaien!

Jouw week start op het moment dat je deze proefperiode aanschaft en toegang vervalt automatisch na 7 dagen. Houd je mailbox in de gaten voor de mail met inloggegevens voor de academie.

Na 10 minuten nog geen mail ontvangen? Check dan je spammap.

Reviews

Hetty

Ester, deel 1

Ester, deel 2

Wilga Zibel colours-gouden hart

Yvonne

Toen ik voor het eerst bij Wilga kwam, voelde ik me klein en onzeker. Ik was snel geraakt door mensen om me heen en ervaarde de wereld als onveilig. Het Colours of our Heart gedachtengoed heeft me geleerd om mijn eigen waarde te gaan voelen. Daarmee heeft ze me ook geleerd om mijn eigen kracht te voelen.

Ik durf nu in de wereld te staan, zonder bang te zijn voor wat anderen van me denken. Ik heb geleerd om mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn emoties. En bovenal heb ik het vertrouwen gekregen dat als er nu lastige dingen gebeuren om me heen, dat ik daar dan mee om kan gaan. Dat ik voor mezelf kan zorgen, als ik me een keer niet goed voel.

Ik voel me niet langer klein. Ik ben nu blij om hier op de wereld te zijn en voel me een volwaardig mens tussen alle anderen. Ik heb leren houden van mezelf.

Wilga Zibel colours-gouden hart

Wendy T

Ik merk dat ik door de coachcalls in de juiste energie kom, dat er door hetgeen er besproken wordt er altijd iets aangeraakt word wat op dat moment voor mij nodig is. Heel bijzonder alsof het elke keer op maat gemaakt is en ik merk dat door de frequentie van de coachcalls ik steeds minder ‘diep terugval’, of steeds op het juiste moment/sneller vanuit mijn hoofd naar mijn hart kan.

Kortom, heel bijzonder en heel fijn de coachcalls voor mij ! En ook het feit dat als ik extra ondersteuning nodig heb, ik dat in een vraag voor de calls neer kan zetten.

Wilga Zibel colours-gouden hart

Mia

Ik voel mij enorm aan getrokken door jouw rust, jouw uitstraling, je echtheid, ja ... je bent zo puur, jouw manier van coachen. Het boek 'Liefde' dat ik volop aan het doornemen ben versterkt en bevestigt mijn gevoel.
Ik heb op dit moment  jouw coaching nodig ... wat jij zegt en de wijze waarop je jouw kennis, inzichten, wijsheid overbrengt en deelt triggert mij, het matcht gewoon!! Jij vertaalt en ondersteunt op zodanige wijze dat het binnenkomt, mij raakt, het doet beklijven en het bewustwordingsproces in gang zet.

Ik besef nu dat je eigenlijk nooit helemaal bent weggeweest in mijn leven. Meer dan 20 jaar geleden ontmoette ik jou voor het eerst in het Antwerpse of was het in Limburg, ik weet het niet meer. Jouw manier van zijn maakte toen al een grote indruk op mij.  Ik was dan ook enorm blij toen ik vele jaren later plots en onverwachts een mailtje van jou te lezen kreeg. Sinds dan ben ik jou blijven volgen.

😉

Het moment is aangebroken om mij te laten coachen door jou. Ik kijk er enorm naar uit !!

Wilga Zibel colours-gouden hart

Nele

Wilga, ik wil jou nog eens extra bedanken. Voor alles. Voor jouw gedachtengoed, voor wie jij bent, die mooie, mooie engel op aarde. Jouw energie en wat alles van Colours of our Heart path mij en mijn gezin gebracht heeft en nu nog steeds brengt via de academie. Je krijgt duidelijke handvatten aangereikt waar je steeds elke keer opnieuw mee aan de slag kan. Nu doorzie en doorvoel ik alles, waardoor ik veel dichterbij mezelf kan blijven in mijn eigen waarden. Mijn eigen rol zie en de rol van anderen.

Wilga Zibel colours-gouden hart

Ann

Via Colours of our heart leer ik mezelf beter en beter kennen, leer ik begrijpen hoe ik in elkaar zit en hoe het leven in elkaar zit. Ik leer zelf te leven in plaats van me te laten leven door anderen, door mijn emoties, door omstandigheden. Ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen mogen kennismaken en groeien via Kleuren-Wijs want het is echt WIJS ☺️.

Wilga Zibel colours-gouden hart

Veerle

Het was een weg van samen op pad. Begeleid vooral vanuit liefde en eenvoud.
Heel mooi gebracht in eenvoudige taal, verstaanbaar voor iedereen.
Veilig en begripvol, inzicht krijgen in jezelf en groeien, ieder op zijn tempo, zonder oordeel.
Zeer inzicht gevend, groeien in bewustzijn. Schitteren te zien wat het bij allen in beweging zet.
Ieder op zijn unieke manier. EEN AANRADER VOOR IEDEREEN!!!

Wilga Zibel colours-gouden hart

Marleen

Hoe vertel ik nu in een paar zinnen wat Colours of our heart gebracht heeft.
Misschien is het wel in 1 woord te zeggen: JEZELF! Vooral ook in het midden in het leven staan, het leven met beide handen opnemen en er doorgaan! Ontdekken wat je kunt doen om écht te leven en dat is niet altijd gemakkelijk maar wel zo heerlijk vol leven en meer proeven wat het echt kan zijn en daar dan ook meer en meer in geloven! Dankbaarder worden, vrijer worden, stralender, echter!