Colours_of_our_Heart

Play your Colours

Play your Colours is een laagdrempelig bewustzijnsspel dat op 16 verschillende manieren gespeeld en gebruikt kan worden. Dit is geen gewoon spelletje, maar materiaal om je bewustzijn te activeren en/of te vergroten.

Tijdens het spelen ontstaan er meteen verbindingen om vanuit nieuwsgierigheid en openheid jezelf en de ander te leren kennen.

Als avonturier ga je op pad via verschillende gekleurde routes om de eilanden te ontdekken. Het einddoel is om te ervaren wie jij bent, wie de ander is en wat jouw kleuren zijn. Dit zijn de schatten waarmee je je eigen schatkist gaat vullen.

Een goed gevulde eigen schatkist zorgt ervoor dat je jouw levenspad vanuit liefde, kracht en zelfvertrouwen kan bewandelen, in een liefdevolle verbinding met jezelf, de ander en je omgeving.

We hebben zelf de power in onze eigen handen om ons leven vorm te geven. Alleen zijn we ons hier vaak niet van bewust en creëren we ons leven vanuit een onbewust zijn.

In het spel Play your Colours ontdek je spelenderwijs en zonder oordeel wanneer je reageert vanuit aansturing vanuit het hoofd (angsten) of wanneer je keuzes aangestuurd worden door verbinding met je eigen liefdevolle krachtbron vanuit eigenwaarde.

Wat zit er allemaal in het Play your Colours spel?

 • Het complete spel bij jou thuisbezorgd
 • Een handleiding van de 16 verschillende mogelijkheden hoe je het spel kunt gebruiken
 • Online training met:
  • Videolessen
  • Theorie & Werkbladen met oefeningen om de bewustzijnsvragen om zelf te ervaren
 • 1 coach call per maand. Je kunt je hiervoor inschrijven. In deze coach call heb je de mogelijkheid om vragen te stellen over waar je tegenaan loopt of je kunt er gewoon bij zijn om geïnspireerd te worden en de energie te ervaren.

Als extra mag je een half jaar lang gebruik maken van deze coach calls, zodat je de ondersteuning en begeleiding op maat ontvangt.

Je hebt hiermee materiaal in handen dat je je hele leven kunt gebruiken en toepassen.

Voordelen van de online training

 • Je kunt ieder moment beginnen met het online traject
 • Vanuit je eigen huis te volgen in je eigen tijd en tempo
 • Je hebt half jaar lang toegang tot de training en je kunt het zo vaak herhalen als je wilt. De kracht zit in de herhaling.
 • Er is 1 x per maand online (live) coach calls om je vragen te stellen, geïnspireerd te worden of de energie te proeven.

Reviews

Verrassend, verdiepend, verfrissend, verdiepend, warm, veilig, bijzonder, liefdevol. Naar elkaar kijken zonder oordeel. Dit is waar het om gaat! Kom maar door met nog meer verdieping.

Meisje_heart
Felice

Begeleidster Jeugdzorg

Door het werken met het gedachtegoed van Wilga heb ik een speciale band opgebouwd met mijn groep. En niet alleen met mij voelen de kinderen zich meer verbonden, maar ook met elkaar. Dit komt naar mijn idee door het niveau waarop we spreken en het verwerken van wat we leren. We leren van elkaar en met elkaar door elkaar. Door de kwetsbaarheid van een ander te mogen zien, komt er begrip en bewondering. Kinderen leren onder andere zichzelf en anderen complimenten geven en echt naar de ander te luisteren.

Meisje_heart
Patricia

Leerkracht

Een warm bad van zonder oordeel en veel wijsheid, kijken naar jezelf en met open hart naar de ander. Het geeft me veel kracht. Erg leuk en leerzaam voor de kinderen maar zeker ook voor ons als ouders!

Meisje_heart
Anne-Marie

Ouder

Volledig en doorvoeld materiaal. Op een spelende manier samen op weg naar een diepere verbinding. Ook als team heeft het ons meer verbonden. Erg waardevol en relevant voor de wereld.

Meisje_heart
Team Dushi-huizen

Opvang & gezinshuizen

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met me op.

Wilga_Colours

Nu €195,- i.p.v. €297,- ex btw

E-Book_Wilga_Zibel

Download het E-book

Benieuwd naar de kracht van Colours of our Heart? Vraag via onderstaande button ons gratis E-book aan met zeven oefeningen om je kind (en jezelf) goede tools mee te geven voor de toekomst!