colours_of_our_Heart_Banner
Wilga Zibel

Ik ben Wilga Zibel. Coach, trainster, docent, de ontwikkelaar en auteur van mijn eigen gedachtengoed colours of our heart. En moeder van twee dochters.

Door de vraag van de buitenwereld begeleid en ondersteun ik al ruim twintig jaar volwassen en kinderen om te ontdekken hoe je kunt leven vanuit je eigenwaarden en talenten.

Ik heb iets ontwikkeld dat ik als kind heel graag zelf had willen ontvangen. Door mijn eigen creatie  ben ik thuis gekomen bij mezelf en ben ik genezen van Anorexia. Een ziekte die ik ontwikkeld had, omdat ik liever niet in deze wereld van macht en oordelen wilde zijn. In het reguliere systeem liep ik destijds vast.

Ik ben op ontdekkingstocht gegaan om te onderzoeken wat ik nodig had. Alles wat ik ontdekt heb, heb ik verder ontwikkeld en uitgewerkt. Deze sleutels heb ik op mezelf toegepast en deel ik al ruim 20 jaar met heel veel mensen privé, maar ook met professionals.

Mijn doel is altijd geweest dat zoveel mogelijk kinderen deze sleutels in handen krijgen om te voelen dat ze echt van waarde zijn en ertoe doen.

Waarom kan ik je helpen?

Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid, door de opleidingen die ik gevolgd heb en door de vele contacturen met alle mensen, waar ik mijn kennis, kunde en hart mee gedeeld heb, heb ik mij ontwikkeld tot een expert op dit gebied.

Om nog meer kinderen en volwassenen te kunnen ondersteunen en te begeleiden, heb ik alles in een online- training verwerkt.

Hier heb ik alle sleutels uitgewerkt. Het zijn tools die je handreikingen geven en wegwijzers om te ontdekken waar deuren zijn dicht gegaan naar jezelf en je in beperkende gedachtepatronen gevangen zit. Want daardoor ga je twijfelen aan je eigenwaarde en talenten, met als resultaat een laag zelfbeeld.

Vervolgens leer je Hoe je deze tools (sleutels) kunt gebruiken om in contact te komen met je eigen authentieke kracht, (zelf) acceptatie, (zelf)vertrouwen, (zelf)liefde en talenten, zodat het duurzaam blijft.

Met heel mijn hart en ziel deel ik  alles wat ik in mijn vermogen heb om samen met jou nog meer harten aan te raken en kleuren te bevrijden.

De kinderen hebben jou als volwassene nodig om deze tools bij hen te brengen. Tegelijkertijd is het cadeau dat het jou ook verrijkt en verdiept en misschien nog meer kan bevrijden. Met elkaar onderweg naar een authentieke verbinding. Een win – win situatie.

Samen op weg naar een sprankelende Kleur- en kansrijke WIJ samen-leving

Mijn moto is

Be - Live and shine your own colours

Dat zegt alles: Leven vanuit verbinding met je kern, vanuit wie je werkelijk bent. 

handtekening_wilga-zibel

10% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel. Samen met mijn team brengen we Colours of our Heart naar organisaties, die zich voor kinderen inzetten.

E-Book_Wilga_Zibel

Download het E-book

Benieuwd naar de kracht van Colours of our Heart? Vraag via onderstaande button ons gratis E-book aan met zeven oefeningen om je kind (en jezelf) goede tools mee te geven voor de toekomst!