Colours of our Heart

traject

Bevrijd de kleuren van je hart en leef het leven waar je voor bedoeld bent

Voel jij dat ook dat je gevormd bent door de normen en waarden van buitenaf? Dat je een diep verlangen hebt om af te leren wat je hebt aangeleerd? Dat je de weg wil vinden naar wie jij diep van binnen bent en je waarden wilt ontdekken, maar vooral vanuit vrijheid wilt leven, zonder knellende banden van je beperkende overtuigingen, angsten en patronen?

Maar hoe??

Dan ben je hier op de juiste plek.

De trajecten in de Colours of our Heart Academy zijn vooral gericht op HOE!

Ik krijg zo vaak de vraag … “Wilga, ik weet het allemaal eigenlijk wel maar kan het niet omzetten. HOE doe ik dat?

En daar ligt in mijn trajecten vooral de nadruk op. 

Je leert ontdekken welke sleutels je nodig hebt en hoe je ze kunt gebruiken om je echte waardevolle kern te bevrijden en vooral je uniciteit te behouden. Je hebt de wereld wat te bieden vanuit jouw unieke kleuren! We zijn vooral bezig om kennis te doorvoelen zodat het KUNDE gaat zijn.

Dit traject is geen methode of therapie. Het is een gedachtegoed, een levenswijze, want ik geloof dat dit onze natuurlijke staat van ZIJN is. 

En het mooie van dit hele uitgewerkte pad is dat je het meteen kunt delen met wie jij maar wilt!
Jouw kinderen of kinderen en volwassenen waar je mee werkt

Elk thema wordt uitgewerkt vanuit Ik & Jij. Er wordt een volgende belangrijke stap gezet: de verbinding aangaan vanuit Wij, zonder jezelf kwijt te raken.

Deze aanpak zorgt voor gelijkwaardige verbindingen en brengt je hart, je gevoel en je hoofd in balans. Waardoor competitie, concurrentie, discriminatie en pestgedrag afnemen. Dit heeft weer een positieve invloed op familie, groep of klas.

Wat zit er allemaal in het
Colours of our Heart Traject :

Je krijgt het complete Play your Colours spel thuis bezorgd.

In de uitgebreide online training maken we gebruik van de kleuren van de regenboog.
Elke kleur bevat een thema dat we vanuit een open neutrale ruimte gaan ontdekken en
ervaren.

Hoe werkt het voor jou en hoe werkt het voor de ander. Ik - Jij - Wij

We werken deze thema’s in zes maanden uit met :

 • Videolessen
 • Theoriedocumenten
 • Werkbladen met verdiepings- en verbindingsoefeningen om zelf te ervaren
 • Audiotraining om de oefeningen dieper te ervaren vanuit je gevoel
 • 1 coach call per maand. Je kan je hiervoor inschrijven. In deze coach call heb je de mogelijkheid om vragen te stellen waar je tegenaan loopt of je kan er gewoon bij zijn om geïnspireerd te worden en de energie te ervaren.
 • Daarnaast zijn alle oefeningen en opdrachten eveneens uitgewerkt om het met volwassenen en/of kinderen te delen.

Je mag zes maanden lang gebruik maken van deze coach calls, zodat je de ondersteuning en begeleiding krijgt, op maat gemaakt voor jou.
Je hebt hiermee materiaal in handen dat je je hele leven kunt gebruiken, toepassen en kunt delen.

Rood

Rood

bestaansrecht / je eigen ruimte

Oranje

Oranje

emoties / vertrouwen

Geel

Geel

daadkracht/ wilskracht / creatiekracht

Groen

Groen

onvoorwaardelijke Liefde

Blauw

Blauw

vanuit kracht je kwetsbaarheid tonen / communicatie

Indigo

Indigo

helder (zelf)beeld / de stem van je intuïtie

Als extra bonus ontvang je 3 E-boeken :

Mockup eboek rood

Rood

Ruimte

Mockup eboek oranje

Oranje

Gevoel

Mockup eboek groen

Groen

Liefde

Het verrijkende van dit traject is,
dat het ook te gebruiken is voor en te integreren in :

 • Ouders

  De opvoeding van je kinderen: Als je je kinderen extra tools wil meegeven in het leven om een steviger fundament te ervaren. Op dat fundament kunnen je kids hun leven leren bouwen vanuit zelfbewustzijn, kracht, zelfvertrouwen en verbinding met eigen talenten.

  Ieder gezinslid kan gebruik maken van hetzelfde traject.

 • Leerkracht

  Je werk als leerkracht: Als je een verschil wil maken in het leven van een kind. Naast dat je de kinderen de leerstof bij wil brengen, wil je de kinderen in je klas tools meegeven om in zichzelf te geloven en op zichzelf te vertrouwen. Dit zal voor een stevig fundament zorgen en voor gelijkwaardigheid naast en met een ander.

 • Hulpverlener

  Je werk als hulpverlener: Met het geleerde kan je extra diepte in je begeleiding toevoegen. Het maakt niets uit als je al andere sociaal-emotionele programma’s gebruikt. Dit traject is een fundament waar alle andere programma’s op kunnen staan. Het kan je programma completer en zelfs nog rijker maken door deze aanvulling.

 • Jijzelf

  Als je jezelf op deze thema's wilt ontmoeten.
  En wilt ontdekken of er angsten, overtuigingen en patronen jou ervan weerhouden jezelf te kunnen zijn.
  De volgende stap is de bevrijding naar meer veiligheid, openheid, respect en gelijkwaardige verbindingen.

Alle materie is uitgewerkt in kindertaal om het te kunnen delen met de kinderen, waar je mee woont of werkt, maar de materie is zeker ook geschikt voor volwassenen.

Voordelen van de online training :

 • Je kunt ieder moment / meteen beginnen met het online traject
 • Vanuit je eigen huis te volgen in je eigen tijd en tempo
 • Je hebt zes maanden lang toegang tot de training en je kunt het zo vaak herhalen als je wilt. De kracht zit in de herhaling.
 • Er zijn 6 online (live) coach calls om je vragen te stellen, geïnspireerd te worden of de energie te proeven.
 • Om te voorkomen dat je overspoelt wordt met alle informatie en trainingsmateriaal, zenden we je alles per kleur toe. Iedere maand ontvang je een nieuwe kleur om echt het gevoel te hebben dat je een reis maakt door de Wijsheid van de kleuren heen.
 • Je krijgt authentiek leiderschap over wie jij in de kern bent en hierdoor ben je een levend voorbeeld voor de kinderen, waar je mee werkt en woont. Je deelt niet alleen je kennis en kunde met ze, maar vooral ook je hart.

Deze resultaten ga jij ervaren :

 • Een helder zelfbeeld
 • Leven met je hoofd, hart en gevoel in verbinding
 • Bewust zijn van wie je bent, wat je voelt, wat je wilt, wat je zegt, wat je denkt en van daaruit open staan voor wie de ander is. Want wanneer je jezelf beter begrijpt, begrijp je ook een ander beter
 • Bewustmaken van je eigen kracht en mogelijkheden. Daardoor verdwijnt de behoefte aan het uitoefenen van macht. Er is geen beter of slechter en goed of fout meer. Geen roddels, competitie, oordelen en vergelijken, maar juist meer verdraagzaamheid
 • Foutjes worden leermomenten. Dan wil je niet meer iemand anders zijn, maar jezelf! Authentiek zijn dus

€777,- ex btw

Bonus!

Je ontvangt het Play your Colours spel inclusief training t.w.v. € 295,- ex btw er gratis bij!

Play your Colours is een laagdrempelig bewustzijnsspel dat op 16 verschillende manieren gespeeld en gebruikt kan worden. Dit is geen gewoon spelletje, maar materiaal om je bewustzijn te activeren en/of te vergroten.

Tijdens het spelen ontstaan er meteen verbindingen om vanuit nieuwsgierigheid en openheid jezelf en de ander te leren kennen.
Als avonturier ga je op pad via verschillende gekleurde routes om de eilanden te ontdekken. Het einddoel is om te ervaren wie jij bent, wie de ander is en wat jouw kleuren zijn. Dit zijn de schatten waarmee je je eigen schatkist gaat vullen.

Een goed gevulde eigen schatkist zorgt ervoor dat je jouw levenspad vanuit liefde, kracht en zelfvertrouwen kan bewandelen, in een liefdevolle verbinding met jezelf, de ander en je omgeving.
We hebben zelf de power in onze eigen handen om ons leven vorm te geven. Alleen zijn we ons hier vaak niet van bewust en creëren we ons leven vanuit een onbewust zijn.

In het spel Play your Colours ontdek je spelenderwijs en zonder oordeel wanneer je reageert vanuit aansturing vanuit het hoofd (angsten) of wanneer je keuzes aangestuurd worden door verbinding met je eigen liefdevolle krachtbron vanuit eigenwaarde.

Wil je in termijnen betalen? Stuur me dan een mail.

Next Level

Wil je (alsnog) het traject verdiepen en verbreden omdat je behoefte hebt om er meer uit te halen?

Dan kun je naast het gewone traject kiezen voor 2 extra masterclasses per maand online van 1 ½ uur

Tijdens deze masterclasses:

 • ga ik uitgebreid in op de thema’s 
 • stem ik vooral af op de diepere vraagstukken die vanuit jullie eigen groei naar boven komen. 
 • kun je persoonlijke thematieken inbrengen waar je tegenaan bent gelopen en waar je een helpende hand bij nodig hebt.

Deze masterclasses zijn volledig op maat gemaakt. Iedere persoon die aanwezig is, ontvangt de informatie en de daarbij behorende training om verder te kunnen transformeren en evolueren naar een leven waarin je ervaart dat je zo gelijkwaardig bent aan iedereen, en tegelijkertijd uniek mag zijn.

6 maanden 2 masterclasses per maand online van 1 ½ uur 

Deze 12 extra masterclasses kosten € 555,- ex btw.

Je kunt deze Next Level optie ook kiezen als je al gestart bent met het traject.

Slim kiezen

Kies je meteen voor het gehele pakket; het Colours of Our Heart traject én de extra masterclasses?

Betaal dan slechts € 1111,- (ex btw) i.p.v. € 1332,- (ex btw).

Wilga Zibel colours-gouden kroon

Daarnaast zullen er regelmatig offline themadagen worden georganiseerd en aangeboden waar je je voor op kunt geven. We houden je op de hoogte hiervan via de mail.

Reviews

Hetty

Ester, deel 1

Ester, deel 2

Wilga Zibel colours-gouden hart

Yvonne

Toen ik voor het eerst bij Wilga kwam, voelde ik me klein en onzeker. Ik was snel geraakt door mensen om me heen en ervaarde de wereld als onveilig. Het Colours of our Heart gedachtengoed heeft me geleerd om mijn eigen waarde te gaan voelen. Daarmee heeft ze me ook geleerd om mijn eigen kracht te voelen.

Ik durf nu in de wereld te staan, zonder bang te zijn voor wat anderen van me denken. Ik heb geleerd om mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn emoties. En bovenal heb ik het vertrouwen gekregen dat als er nu lastige dingen gebeuren om me heen, dat ik daar dan mee om kan gaan. Dat ik voor mezelf kan zorgen, als ik me een keer niet goed voel.

Ik voel me niet langer klein. Ik ben nu blij om hier op de wereld te zijn en voel me een volwaardig mens tussen alle anderen. Ik heb leren houden van mezelf.

Wilga Zibel colours-gouden hart

Wendy T

Ik merk dat ik door de coachcalls in de juiste energie kom, dat er door hetgeen er besproken wordt er altijd iets aangeraakt word wat op dat moment voor mij nodig is. Heel bijzonder alsof het elke keer op maat gemaakt is en ik merk dat door de frequentie van de coachcalls ik steeds minder ‘diep terugval’, of steeds op het juiste moment/sneller vanuit mijn hoofd naar mijn hart kan.

Kortom, heel bijzonder en heel fijn de coachcalls voor mij ! En ook het feit dat als ik extra ondersteuning nodig heb, ik dat in een vraag voor de calls neer kan zetten.

Wilga Zibel colours-gouden hart

Mia

Ik voel mij enorm aan getrokken door jouw rust, jouw uitstraling, je echtheid, ja ... je bent zo puur, jouw manier van coachen. Het boek 'Liefde' dat ik volop aan het doornemen ben versterkt en bevestigt mijn gevoel.
Ik heb op dit moment  jouw coaching nodig ... wat jij zegt en de wijze waarop je jouw kennis, inzichten, wijsheid overbrengt en deelt triggert mij, het matcht gewoon!! Jij vertaalt en ondersteunt op zodanige wijze dat het binnenkomt, mij raakt, het doet beklijven en het bewustwordingsproces in gang zet.

Ik besef nu dat je eigenlijk nooit helemaal bent weggeweest in mijn leven. Meer dan 20 jaar geleden ontmoette ik jou voor het eerst in het Antwerpse of was het in Limburg, ik weet het niet meer. Jouw manier van zijn maakte toen al een grote indruk op mij.  Ik was dan ook enorm blij toen ik vele jaren later plots en onverwachts een mailtje van jou te lezen kreeg. Sinds dan ben ik jou blijven volgen.

😉

Het moment is aangebroken om mij te laten coachen door jou. Ik kijk er enorm naar uit !!

Wilga Zibel colours-gouden hart

Nele

Wilga, ik wil jou nog eens extra bedanken. Voor alles. Voor jouw gedachtengoed, voor wie jij bent, die mooie, mooie engel op aarde. Jouw energie en wat alles van Colours of our Heart path mij en mijn gezin gebracht heeft en nu nog steeds brengt via de academie. Je krijgt duidelijke handvatten aangereikt waar je steeds elke keer opnieuw mee aan de slag kan. Nu doorzie en doorvoel ik alles, waardoor ik veel dichterbij mezelf kan blijven in mijn eigen waarden. Mijn eigen rol zie en de rol van anderen.

Wilga Zibel colours-gouden hart

Ann

Via Colours of our heart leer ik mezelf beter en beter kennen, leer ik begrijpen hoe ik in elkaar zit en hoe het leven in elkaar zit. Ik leer zelf te leven in plaats van me te laten leven door anderen, door mijn emoties, door omstandigheden. Ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen mogen kennismaken en groeien via Kleuren-Wijs want het is echt WIJS ☺️.

Wilga Zibel colours-gouden hart

Veerle

Het was een weg van samen op pad. Begeleid vooral vanuit liefde en eenvoud.
Heel mooi gebracht in eenvoudige taal, verstaanbaar voor iedereen.
Veilig en begripvol, inzicht krijgen in jezelf en groeien, ieder op zijn tempo, zonder oordeel.
Zeer inzicht gevend, groeien in bewustzijn. Schitteren te zien wat het bij allen in beweging zet.
Ieder op zijn unieke manier. EEN AANRADER VOOR IEDEREEN!!!

Wilga Zibel colours-gouden hart

Marleen

Hoe vertel ik nu in een paar zinnen wat Colours of our heart gebracht heeft.
Misschien is het wel in 1 woord te zeggen: JEZELF! Vooral ook in het midden in het leven staan, het leven met beide handen opnemen en er doorgaan! Ontdekken wat je kunt doen om écht te leven en dat is niet altijd gemakkelijk maar wel zo heerlijk vol leven en meer proeven wat het echt kan zijn en daar dan ook meer en meer in geloven! Dankbaarder worden, vrijer worden, stralender, echter!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met me op.

Wilga Zibel colours-gouden vlinder