colours_of_our_Heart_Banner

Colours of our heart

Met Colours of our heart maken we een verschuiving van vastzitten in beperkende gedachtegangen, overtuigingen en patronen, naar bevrijding van je intrinsieke kern en een verruimd bewustzijn.

Dit traject is geen methode of therapie. Het is een gedachtegoed, een levenswijze, want ik geloof dat dit onze natuurlijke staat van ZIJN is. 

Elk thema wordt uitgewerkt vanuit Ik & Jij. Er wordt een volgende belangrijke stap gezet: de verbinding aangaan vanuit Wij, zonder jezelf kwijt te raken.

Deze aanpak creëert gelijkwaardigheid en brengt het hart in samenwerking met kennis. Daardoor heeft het een positieve invloed in een groep of klas.

Wat zit er allemaal in het
Colours of our Heart Traject :

De uitgebreide training per kleur van de regenboog.
Elke kleur bevat een thema die we vanuit een open neutrale ruimte gaan ontdekken en
ervaren. Hoe werkt het voor jou en hoe werkt het voor de ander. Ik - Jij - Wij

Rood

Rood

bestaansrecht / je eigen ruimte

Oranje

Oranje

emoties / vertrouwen

Geel

Geel

daadkracht/ wilskracht / creatiekracht

Groen

Groen

onvoorwaardelijke Liefde

Blauw

Blauw

vanuit kracht je kwetsbaarheid tonen / communicatie

Indigo

Indigo

helder (zelf)beeld / de stem van je intuïtie

We werken deze thema’s uit met :

 • Videolessen
 • Theoriedocumenten
 • Werkbladen met verdiepings- en verbindingsoefeningen om zelf te ervaren
 • Audiotraining om de oefeningen dieper te ervaren vanuit je gevoel
 • 6 Coach calls per maand, twee jaar lang. Je kan je hiervoor inschrijven. In deze coach call heb je de mogelijkheid om vragen te stellen waar je tegenaan loopt of je kan er gewoon bij zijn om geïnspireerd te worden en de energie te ervaren.
 • Daarnaast zijn alle oefeningen en opdrachten eveneens uitgewerkt om het met volwassenen en/of kinderen te delen.

Als extra bonus ontvang je 3 E-boeken :

Mockup eboek rood

Rood

Ruimte

Mockup eboek oranje

Oranje

Gevoel

Mockup eboek groen

Groen

Liefde

Het verrijkende van dit traject is,
dat het ook te gebruiken is voor en te integreren in :

 • Kinderen

  De opvoeding van je kinderen: Als je je kinderen extra tools wil meegeven in het leven om een steviger fundament te ervaren. Op dat fundament kunnen je kids hun leven leren bouwen vanuit zelfbewustzijn, kracht, zelfvertrouwen en verbinding met eigen talenten.

  Ieder gezinslid kan gebruik maken van hetzelfde traject.

 • Leerkracht

  Je werk als leerkracht: Als je een verschil wil maken in het leven van een kind. Naast dat je de kinderen de leerstof bij wil brengen, wil je de kinderen in je klas tools meegeven om in zichzelf te geloven en op zichzelf te vertrouwen. Dit zal voor een stevig fundament zorgen en voor gelijkwaardigheid naast en met een ander.

 • Hulpverlener

  Je werk als hulpverlener: Met het geleerde kan je extra diepte in je begeleiding toevoegen. Het maakt niets uit als je al andere sociaal-emotionele programma’s gebruikt. Dit traject is een fundament waar alle andere programma’s op kunnen staan. Het kan je programma completer en zelfs nog rijker maken door deze aanvulling.

Alle materie is uitgewerkt in kindertaal om het te kunnen delen met de kinderen, waar je mee woont of werkt, maar de materie is zeker ook geschikt voor volwassenen.

Voordelen van de online training :

 • Je kunt ieder moment / meteen beginnen met het online traject
 • Vanuit je eigen huis te volgen in je eigen tijd en tempo
 • Je hebt twee jaar lang toegang tot de training en je kunt het zo vaak herhalen als je wilt. De kracht zit in de herhaling.
 • Er zijn 6x per maand online (live) coach calls om je vragen te stellen, geïnspireerd te worden of de energie te proeven.
 • Om te voorkomen dat je overspoelt wordt met alle informatie en training materiaal, zenden we je alles per kleur toe. Iedere maand ontvang je een nieuwe kleur om echt het gevoel te hebben dat je een reis maakt door de Wijsheid van de kleuren heen.

Deze resultaten ga jij ervaren :

 • Een helder zelfbeeld
 • Leven met je hoofd, hart en gevoel in verbinding
 • Bewust zijn van wie je bent, wat je voelt, wat je wilt, wat je zegt, wat je denkt en van daaruit open staan voor wie de ander is. Want wanneer je jezelf beter begrijpt, begrijp je ook een ander beter
 • Bewustmaken van je eigen kracht en mogelijkheden. Daardoor verdwijnt de behoefte aan het uitoefenen van macht. Er is geen beter of slechter en goed of fout meer. Geen roddels, competitie, oordelen en vergelijken, maar juist meer verdraagzaamheid
 • Foutjes worden leermomenten. Dan wil je niet meer iemand anders zijn, maar jezelf! Authentiek zijn dus

Je krijgt authentiek leiderschap over wie jij in de kern bent en hierdoor ben je een levend voorbeeld voor de kinderen, waar je mee werkt en woont. Je deelt niet alleen je kennis en kunde met ze, maar vooral ook je hart.

Indien je dat wenst is er naast de online training ruimte voor persoonlijk contact. Je bepaalt zelf hoe diep en ver je wil gaan en hebt dat in eigen handen, maar ik wil voorkomen dat je het gevoel krijgt dat je in het diepe wordt gegooid of dat je het alleen moet doen.

 • Je kunt kiezen voor een online of offline privé-sessie met mij. Informeer naar de mogelijkheden.
 • Daarnaast zullen er regelmatig offline themadagen worden georganiseerd en aangeboden waar je je voor op kunt geven. We houden je op de hoogte hiervan via de mail.

Door de ervaringsgerichte werkwijze maak je het gedachtegoed kundig. Daardoor werkt Colours of our Heart perfect als basis in elke leef-, speel- of werkomgeving. Je lééft deze levenswijze samen en je verbindt het met je eigen unieke vaardigheden of professie. Het kan aan elke bestaande methode, in elke praktijk en/of organisatie toegevoegd worden. Het kan een mooie basis geven aan bijvoorbeeld zelfvertrouwen trainingen, conflicthanteringsmethodieken en antipest protocollen, maar ook aan behandelmethoden, therapeutische of coaching praktijken etc. Overal waar mensen met mensen werken.

€999,- ex btw (of  6 termijnen van €185,- ex btw)

Feestelijke aanbieding!

De eerste 100 aanmeldingen voor het Colours of our Heart Path, ontvangen het Play your Colours spel inclusief training t.w.v. € 295,- ex btw er gratis bij.

Reviews

Via Colours of our heart leer ik mezelf beter en beter kennen, leer ik begrijpen hoe ik in elkaar zit en hoe het leven in elkaar zit. Ik leer zelf te leven in plaats van me te laten leven door anderen, door mijn emoties, door omstandigheden. Ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen mogen kennismaken en groeien via Kleuren-Wijs want het is echt WIJS ☺️.

Meisje_heart
Ann

Het was een weg van samen op pad. Begeleid vooral vanuit liefde en eenvoud.
Heel mooi gebracht in eenvoudige taal, verstaanbaar voor iedereen.
Veilig en begripvol, inzicht krijgen in jezelf en groeien, ieder op zijn tempo, zonder oordeel.
Zeer inzicht gevend, groeien in bewustzijn. Schitteren te zien wat het bij allen in beweging zet.
Ieder op zijn unieke manier. EEN AANRADER VOOR IEDEREEN!!!

Meisje_heart
Veerle

Hoe vertel ik nu in een paar zinnen wat Colours of our heart gebracht heeft.
Misschien is het wel in 1 woord te zeggen: JEZELF! Vooral ook in het midden in het leven staan, het leven met beide handen opnemen en er doorgaan! Ontdekken wat je kunt doen om écht te leven en dat is niet altijd gemakkelijk maar wel zo heerlijk vol leven en meer proeven wat het echt kan zijn en daar dan ook meer en meer in geloven! Dankbaarder worden, vrijer worden, stralender, echter!

Meisje_heart
Marleen

Jeugdbegeleidster