Colours of our Heart

Bevrijd de kleuren van je hart en leef het leven waar je voor bedoeld bent

lidmaatschap

Wil je dit?

 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je begrijpt jezelf en je omgeving
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je ervaart liefde voor jezelf
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je hebt het gevoel van thuiskomen in jezelf
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je bent zeker van jezelf en ervaart zelfvertrouwen
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je kunt omgaan met je eigen emoties
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je ervaart geen angst meer voor je eigen schaduw/donker en weet hoe je hiervoor kunt en mag zorgen
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je ervaart (innerlijke) rust en voelt je ontspannen
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je begrijpt het leven, waardoor je leeft vanuit je hart in plaats van óverleeft
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je vind het jezelf waard en zet jezelf op nummer 1
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je geniet van je fijne gedachten
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je ervaart triggers als inspiratiebronnen
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je hebt zin om nieuwe dingen te beleven
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je ervaart liefdevolle verbindingen
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je weet wie je bent en hebt een missie
 • Wilga Zibel colours-gouden hart plat
  Je ervaart vrijheid en voelt je gelukkig

Colours of our Heart Academy

Een portaal waar je alle sleutels, tools en materiaal in handen krijgt om jezelf, de ander en het leven beter te begrijpen.

Het leven hoeft geen overleven te zijn.

Maakt niet uit waar je wieg heeft gestaan, maakt niet uit welke huidskleur je hebt of welke geloofsovertuiging. Maakt niet uit hoeveel geld je op de bank hebt staan. De gemeenschappelijke deler is dat we allemaal er toe doen en van waarde zijn!

Alles wat ik in de afgelopen 23 jaar aan trajecten, opleidingen en materialen heb ontwikkeld (en gedeeld met honderden volwassenen en duizenden kinderen), is nu toegankelijk via lidmaatschap.

Je krijgt de sleutels in handen naar meer verbinding, gelijkwaardigheid en acceptatie en vermindering van discriminatie, competitie, concurrentie en pestgedrag.

Alle programma’s kunnen gebruikt worden voor jezelf, voor ouders om in opvoeding mee te nemen.

Programma’s als lesmateriaal in scholen of in de hulpverlening.

Mijn doel is altijd geweest om zoveel mogelijk kinderen te bereiken en de sleutels in handen te geven, waarmee ze zelf gaan voelen dat ze echt van waarde zijn en ertoe doen voor wie ze zijn. Zodat ze een helder zelfbeeld krijgen, zichzelf en de ander beter begrijpen, waardoor angst voor het leven afneemt en ze hun leven vanuit een stevig fundament kunnen opbouwen vanuit eigen kracht, waarde en talenten naast de ander.

Elke keer als ik de ogen van een kind of volwassene zie stralen op het moment dat ze werkelijk voelen dat ze er toe doen en hoe ze hun eigen leven koers kunnen geven en leiderschap kunnen houden over hun eigen waarden, talenten en emoties, maakt mijn hart een sprongetje!

Alle programma’s en materialen kunnen gebruikt worden voor jezelf, voor ouders om in hun opvoeding mee te nemen en als lesmateriaal op scholen of in de hulpverlening.

Hiermee willen we materialen in handen geven om met elkaar een liefdevollere wereld te creëren waarin elk kind zich welkom voelt en zichzelf richting kan geven in het leven.

Bevrijd de kleuren van je hart en leef het leven waar je voor bedoeld bent

Wat zit er allemaal in het Colours of our Heart lidmaatschap?

Kleuren van de regenboog

In de uitgebreide online training maken we gebruik van de kleuren van de regenboog.
Elke kleur bevat een thema dat we vanuit een open neutrale ruimte gaan ontdekken en ervaren.

Hoe werkt het voor jou en hoe werkt het voor de ander. Ik - Jij - Wij

Ik ga uit van de kleuren van de regenboog. Elke kleur heeft zijn eigen thema en eigen wijsheid. Dit thema werk ik stap voor stap uit in authentieke kinderverhalen waarin ik levenswijsheden verwerk op een speelse en luchtige manier. Alles gekoppeld aan symbolen om het nog meer te laten spreken.

Door middel van oefeningen, opdrachten en creatieve activiteiten wordt het gedachtengoed ervaren, zodat het daadwerkelijk gevoeld kan worden en duurzaamheid tot gevolg heeft.

Wat kun je op het portaal vinden:

 • Videolessen
 • Theorie
 • Verdiepings- en verbindingsoefeningen om zelf te ervaren
 • Audiotraining om de oefeningen dieper te ervaren vanuit je gevoel
 • Visualisatie/energiewerk op audio
 • Masterclasses via podcast
 • Anti-pest programma
 • 1 Coachcall per maand.
  Je kunt je hiervoor inschrijven. In deze coachcall heb je de mogelijkheid om vragen te stellen over waar je tegenaan loopt of je kunt er gewoon bij zijn om geïnspireerd te worden en de energie te ervaren.

Daarnaast zijn alle oefeningen en opdrachten eveneens uitgewerkt om het met volwassenen en/of kinderen te delen.

Elke maand wordt het portaal aangevuld met nieuwe content. Je hebt hiermee materiaal in handen dat je je hele leven kunt gebruiken, toepassen en kunt delen.

Rood

Rood

bestaansrecht / je eigen ruimte

Oranje

Oranje

emoties / vertrouwen

Geel

Geel

daadkracht/ wilskracht / creatiekracht

Groen

Groen

onvoorwaardelijke Liefde

Blauw

Blauw

vanuit kracht je kwetsbaarheid tonen / communicatie

Indigo

Indigo

helder (zelf)beeld / de stem van je intuïtie

primeur!

Extra verrijking: online "tv-programma’s"

Om zoveel mogelijk kinderen te bereiken en om zoveel mogelijk preventief te gaan werken, zijn we bezig met een online tv-kanaal. Alle kinderverhalen die ik heb geschreven met een authentieke levenswijsheid en ervaringsdeskundigheid worden uitgewerkt in een animatieserie. Zodat kinderen vanuit een luchtige, speelse en humoristische manier een soort van gebruiksaanwijzing meekrijgen hoe ze met lastige menselijke thematieken en emoties om kunnen gaan.

Want we leren schoenstrikken, Engels, rekenen ... maar wie leert ons om met emoties om te gaan? Juist de angst om deze emoties te voelen en niet te weten hoe we ermee moeten omgaan, zorgt ervoor dat we verslavingen ontwikkelen. Of eetstoornissen, agressie.

Dat hoeft dus niet als we onze kinderen leren dat emoties niet eng zijn. Elke emotie komt ergens vandaan en heeft een verhaal. Door kinderen te leren er naar te luisteren en er niet van weg te lopen, ontdekken we wie we zijn, welke behoeftes we hebben en hoe we voor onszelf kunnen zorgen. Hierdoor nemen enorm veel psychische problematieken af.

Ook de natuur zal een belangrijke functie krijgen in elk verhaal om eveneens bewustwording te creëren voor de verbinding met aarde en wat de aarde ons brengt.

Daarnaast zal er een anti-pest-programma gemaakt worden met acteurs. We richten ons op alle kinderen. Meestal krijgen de kinderen die gepest worden zorg aan geboden maar de pester en de meelopers zijn ook erg onzeker. In ons programma ondersteunen we elk kind naar gelijkwaardigheid binnen in zichzelf dat gepest zal worden.

Kinderen kunnen zich identificeren met de karakters en de “oplossingen” die we aanreiken. Zo leren ze hoe ze dat kunnen toepassen in hun eigen leven. Het is een bewustzijnsprogramma dat meteen ook laat zien hoe je het in de praktijk kunt toepassen.

Het leven zal geen overleven meer zijn, maar een avontuur! Geen strijd meer, maar ontdekken dat we allemaal gelijkwaardig zijn, en vooral uniek behoren te zijn. Daardoor zullen er meer respect en liefdevolle verbindingen ontstaan.

Ik ben Wilga Zibel. Coach, trainster, docent, de ontwikkelaar en auteur van mijn eigen gedachtengoed en oprichtster van de Colours of our Heart Academy.

Wilga Zibel

Reviews

Hetty

Ester, deel 1

Ester, deel 2

Wilga Zibel colours-gouden hart

Yvonne

Toen ik voor het eerst bij Wilga kwam, voelde ik me klein en onzeker. Ik was snel geraakt door mensen om me heen en ervaarde de wereld als onveilig. Het Colours of our Heart gedachtengoed heeft me geleerd om mijn eigen waarde te gaan voelen. Daarmee heeft ze me ook geleerd om mijn eigen kracht te voelen.

Ik durf nu in de wereld te staan, zonder bang te zijn voor wat anderen van me denken. Ik heb geleerd om mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn emoties. En bovenal heb ik het vertrouwen gekregen dat als er nu lastige dingen gebeuren om me heen, dat ik daar dan mee om kan gaan. Dat ik voor mezelf kan zorgen, als ik me een keer niet goed voel.

Ik voel me niet langer klein. Ik ben nu blij om hier op de wereld te zijn en voel me een volwaardig mens tussen alle anderen. Ik heb leren houden van mezelf.

Wilga Zibel colours-gouden hart

Wendy T

Ik merk dat ik door de coachcalls in de juiste energie kom, dat er door hetgeen er besproken wordt er altijd iets aangeraakt word wat op dat moment voor mij nodig is. Heel bijzonder alsof het elke keer op maat gemaakt is en ik merk dat door de frequentie van de coachcalls ik steeds minder ‘diep terugval’, of steeds op het juiste moment/sneller vanuit mijn hoofd naar mijn hart kan.

Kortom, heel bijzonder en heel fijn de coachcalls voor mij ! En ook het feit dat als ik extra ondersteuning nodig heb, ik dat in een vraag voor de calls neer kan zetten.

Wilga Zibel colours-gouden hart

Mia

Ik voel mij enorm aan getrokken door jouw rust, jouw uitstraling, je echtheid, ja ... je bent zo puur, jouw manier van coachen. Het boek 'Liefde' dat ik volop aan het doornemen ben versterkt en bevestigt mijn gevoel.
Ik heb op dit moment  jouw coaching nodig ... wat jij zegt en de wijze waarop je jouw kennis, inzichten, wijsheid overbrengt en deelt triggert mij, het matcht gewoon!! Jij vertaalt en ondersteunt op zodanige wijze dat het binnenkomt, mij raakt, het doet beklijven en het bewustwordingsproces in gang zet.

Ik besef nu dat je eigenlijk nooit helemaal bent weggeweest in mijn leven. Meer dan 20 jaar geleden ontmoette ik jou voor het eerst in het Antwerpse of was het in Limburg, ik weet het niet meer. Jouw manier van zijn maakte toen al een grote indruk op mij.  Ik was dan ook enorm blij toen ik vele jaren later plots en onverwachts een mailtje van jou te lezen kreeg. Sinds dan ben ik jou blijven volgen.

😉

Het moment is aangebroken om mij te laten coachen door jou. Ik kijk er enorm naar uit !!

Wilga Zibel colours-gouden hart

Nele

Wilga, ik wil jou nog eens extra bedanken. Voor alles. Voor jouw gedachtengoed, voor wie jij bent, die mooie, mooie engel op aarde. Jouw energie en wat alles van Colours of our Heart path mij en mijn gezin gebracht heeft en nu nog steeds brengt via de academie. Je krijgt duidelijke handvatten aangereikt waar je steeds elke keer opnieuw mee aan de slag kan. Nu doorzie en doorvoel ik alles, waardoor ik veel dichterbij mezelf kan blijven in mijn eigen waarden. Mijn eigen rol zie en de rol van anderen.

Wilga Zibel colours-gouden hart

Ann

Via Colours of our heart leer ik mezelf beter en beter kennen, leer ik begrijpen hoe ik in elkaar zit en hoe het leven in elkaar zit. Ik leer zelf te leven in plaats van me te laten leven door anderen, door mijn emoties, door omstandigheden. Ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen mogen kennismaken en groeien via Kleuren-Wijs want het is echt WIJS ☺️.

Wilga Zibel colours-gouden hart

Veerle

Het was een weg van samen op pad. Begeleid vooral vanuit liefde en eenvoud.
Heel mooi gebracht in eenvoudige taal, verstaanbaar voor iedereen.
Veilig en begripvol, inzicht krijgen in jezelf en groeien, ieder op zijn tempo, zonder oordeel.
Zeer inzicht gevend, groeien in bewustzijn. Schitteren te zien wat het bij allen in beweging zet.
Ieder op zijn unieke manier. EEN AANRADER VOOR IEDEREEN!!!

Wilga Zibel colours-gouden hart

Marleen

Hoe vertel ik nu in een paar zinnen wat Colours of our heart gebracht heeft.
Misschien is het wel in 1 woord te zeggen: JEZELF! Vooral ook in het midden in het leven staan, het leven met beide handen opnemen en er doorgaan! Ontdekken wat je kunt doen om écht te leven en dat is niet altijd gemakkelijk maar wel zo heerlijk vol leven en meer proeven wat het echt kan zijn en daar dan ook meer en meer in geloven! Dankbaarder worden, vrijer worden, stralender, echter!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met me op.

Wilga Zibel colours-gouden vlinder