Ontdek de kracht van gezonde relaties op weg naar een bloeiende seksualiteit!

Met dit boek reikt Wilga Zibel, bekend van het Colours of our Heart gedachtegoed, jou de hand om samen de taboes rond seksualiteit te doorbreken. 

Gezonde relaties: meer dan alleen samenzijn

Relaties vormen de basis van ons welzijn en geluk, maar vaak worden ze beïnvloed door overtuigingen, opvoeding, cultuur en media die van generatie op generatie worden doorgegeven. Wat als we deze invloeden konden herzien en een gezondere relatie met onszelf en anderen konden opbouwen?

Waarom is dit boek zo belangrijk?

Colours of our Heart biedt een heldere gids om je te helpen navigeren door de complexiteit van relaties en seksualiteit. Het is niet zomaar een boek; het is een uitnodiging om de taboes te doorbreken en een veilige, verwelkomende ruimte te creëren voor open dialoog en zelfontdekking.

Wat kun je verwachten
van dit boek?

Zelfinzicht & Zelfacceptatie:

Leer jezelf beter kennen en accepteer je unieke kwaliteiten en behoeften, zowel op emotioneel als seksueel gebied.

Zelfvertrouwen & Zelfliefde:

Bouw een sterker zelfbeeld en leer jezelf waarderen zoals je bent.

Respect voor elkaar:

Begrijp en respecteer elkaars grenzen en behoeften voor gezonde en bevredigende relaties en seksualiteit.

Prijs: € 25,- incl. btw

De auteur

Ik ben Wilga Zibel, Ontwikkelaar, trainster, docent en oprichtster van de Colours of our Heart Academy & Foundation.

Als kind voelde ik me anders dan de anderen. Ik probeerde me aan te passen maar verloor daardoor juist mezelf. Ik was onzeker en kreeg geen gepaste hulp totdat een lerares me de moed gaf om het antwoord te gaan zoeken op de vraag: “Doe ik er toe?”.

Een zoektocht langs therapieën, hulpverleners en onderzoek naar de psyche van de mens, maakt mij tot de persoon die ik vandaag de dag ben.

Al ruim twintig jaar begeleid en ondersteun ik volwassenen en kinderen om te leven vanuit hun eigen waarden en talenten. Mijn doel is om zoveel mogelijk kinderen de sleutels te geven om te voelen dat ze echt van waarde zijn.

Bestel nu jouw boek

Boek ‘Jouw gids naar gezonde relaties en bloeiende seksualiteit’

Relaties vormen de basis van ons welzijn en geluk, maar vaak worden ze beïnvloed door overtuigingen, opvoeding, cultuur en media die van generatie op generatie worden doorgegeven. Wat als we deze invloeden konden herzien en een gezondere relatie met onszelf en anderen konden opbouwen?

€ 25,- incl. btw

Boek ‘Jouw gids naar gezonde relaties en bloeiende seksualiteit’

Ik ben Nathalie, 50 jaar en een alleenstaande mama van een flinke 13-jarige zoon.

Mijn leven is niet altijd even gemakkelijk geweest. Ik heb veel prachtige perioden gekend maar ook enorm veel diepe dalen ervaren.

Daardoor ben ik ook een vechter geworden, iemand die ondanks de uitdagingen of de diepten toch zal blijven vertrouwen dat het weer goed komt. Dus emotionele uitdagingen zijn niet vreemd voor mij.

Net door deze uitdagingen voel ik de nood om mij te verbinden aan zo’n prachtig hartsgedragen project. Een project waarin elk kind/volwassene de kans krijgt om te groeien binnen zichzelf. Het gevoel mag ervaren om van waarde te zijn en te voelen dat echte liefde en zelfliefde bestaat.

Iedereen verdient deze kans op aarde om thuis te komen in z’n eigen hart.

Er wordt zoveel aandacht besteed aan intelligentie en leren maar het is tijd dat er ruimte en mogelijkheden gecreëerd worden zodat de kinderen al vanaf jonge leeftijd mogen leren omgaan met emoties. Dat ze leren begrijpen en voelen wat ze nodig hebben.

Ik verbind mij dan ook met heel mijn hart aan dit prachtige project en hoop oprecht dat we met z’n allen de hemel op aarde mogen creëren.

Ik ben dan ook enorm dankbaar dat Wilga Zibel met kennis, kunde en haar pure hart, het talent en vooral ook het doorzettingsvermogen heeft, om voor deze noodzakelijke missie te blijven gaan.

Ik hoop dan ook dat mijn ondersteuning een effect mag hebben op het bereiken van haar grootste droom.

Een wereld creëren waar elk kind de liefde en warmte mag ontvangen vanuit pure onvoorwaardelijke liefde en een diep authentiek respect. Ook voor kinderen die geen thuis hebben, de oprichting van kinder(te)huizen met dit gedachtengoed als fundament.

Liefdevolle groet

Nathalie