Bestelling

Mockup-ebook-liefde

Liefde Het vinden van de sleutel van je hart

Willem Glaudemans over dit boek:
Dit boek is simpel geschreven. Niet omdat wat erin staat simpel is, maar omdat Wilga de kunst verstaat om helder en praktisch te verwoorden waar het in een transformatieproces om gaat. En wat zij schrijft is authentiek, omdat ze het zelf allemaal heeft doorgewerkt. Het is haar eigen ervaring die ze met jou deelt. Haar diepste motivatie is om haar weg naar heelheid voor anderen beschikbaar te maken, en ze is een goede gids, omdat ze er zelf is geweest. De kern van haar boodschap is dat je het niet fout kunt doen. Dat is een hele opluchting! Je kunt dus mild zijn met jezelf, en je oordeel over hoe je het tot nu toe gedaan hebt meteen terzijde schuiven.

Dit ebook is een digitale download. In de bestelbevestiging die je via e-mail ontvangt, vind je een link naar het book. Klik op die link om het ebook te downloaden en sla het op je computer (of telefoon) op.

Let op: de downloadlink vervalt na 30 dagen. Zorg dus dat je het ebook binnen 30 dagen opent en opslaat.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Liefde: Het vinden van de sleutel van je hart (ebook)  × 1 14,95
Subtotaal 14,95
BTW 1,35
Totaal 16,30
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.