Wat gaaf dat je je hebt ingeschreven voor de
masterclass Schatkist on Tour !

Toeval? Daar geloof ik niet in. Dat je nu hier bent, is met een reden. Je hebt de roep gehoord en ik weet zeker dat tijdens onze tijd samen er een prachtige boodschap, nieuwe inzichten, en een flinke dosis inspiratie voor jou klaarliggen. Elke masterclass is uniek, net zoals de mensen die eraan deelnemen, dus ook deze sessies zijn volledig op maat gemaakt.

We gaan samen op een kleurrijke reis door het emotionele landschap dat zoveel potentie in zich draagt. Laat je verrassen door de wijsheid en rijkdom die dit landschap te bieden heeft. En geloof me, het heeft het beste met ons voor.

Daarnaast maak je kennis met een schat aan materialen en hulpmiddelen die we hebben ontwikkeld om JOU als leerkracht, hulpverlener, en ouder te ondersteunen bij het begeleiden van de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Van speelse activiteiten tot praktische tools en trajecten, we hebben voor ieder wat wils!

Ik kan niet wachten om je alles te laten zien, zodat steeds meer kinderen hun weg kunnen vinden in deze veeleisende wereld.

Tot snel!

Kennismaken met Wilga ?

Ontdek wat het project Spiegelboom doet om kinderen de middelen te geven om te voelen dat ze echt waardevol zijn en te begrijpen dat emoties een belangrijke rol hierin spelen.

De Spiegelboom is speciaal ontwikkeld voor scholen en hulpverleners, zodat zij kinderen kunnen versterken in hun emotionele veerkracht, waardoor ze gaan stralen, zowel op school als in het leven.

Ik ben Nathalie, 50 jaar en een alleenstaande mama van een flinke 13-jarige zoon.

Mijn leven is niet altijd even gemakkelijk geweest. Ik heb veel prachtige perioden gekend maar ook enorm veel diepe dalen ervaren.

Daardoor ben ik ook een vechter geworden, iemand die ondanks de uitdagingen of de diepten toch zal blijven vertrouwen dat het weer goed komt. Dus emotionele uitdagingen zijn niet vreemd voor mij.

Net door deze uitdagingen voel ik de nood om mij te verbinden aan zo’n prachtig hartsgedragen project. Een project waarin elk kind/volwassene de kans krijgt om te groeien binnen zichzelf. Het gevoel mag ervaren om van waarde te zijn en te voelen dat echte liefde en zelfliefde bestaat.

Iedereen verdient deze kans op aarde om thuis te komen in z’n eigen hart.

Er wordt zoveel aandacht besteed aan intelligentie en leren maar het is tijd dat er ruimte en mogelijkheden gecreëerd worden zodat de kinderen al vanaf jonge leeftijd mogen leren omgaan met emoties. Dat ze leren begrijpen en voelen wat ze nodig hebben.

Ik verbind mij dan ook met heel mijn hart aan dit prachtige project en hoop oprecht dat we met z’n allen de hemel op aarde mogen creëren.

Ik ben dan ook enorm dankbaar dat Wilga Zibel met kennis, kunde en haar pure hart, het talent en vooral ook het doorzettingsvermogen heeft, om voor deze noodzakelijke missie te blijven gaan.

Ik hoop dan ook dat mijn ondersteuning een effect mag hebben op het bereiken van haar grootste droom.

Een wereld creëren waar elk kind de liefde en warmte mag ontvangen vanuit pure onvoorwaardelijke liefde en een diep authentiek respect. Ook voor kinderen die geen thuis hebben, de oprichting van kinder(te)huizen met dit gedachtengoed als fundament.

Liefdevolle groet

Nathalie